Αλλαγές – επιστροφές

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε προϊόντα (ισχύει μόνο για αποστολές), τα οποία έχετε παραλάβει από το βιβλιοπωλείο μας.

Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει φυσικά ότι:

  • τα προϊόντα που θα επιστρέψετε θα φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή)
  • τα προϊόντα που θα επιστρέψετε δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί
  • τα προϊόντα που θα επιστρέψετε θα συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς τους
  • η αλλαγή θα γίνει εντός της προθεσμίας των 20 ημερών

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Εφόσον έχετε την δυνατότητα, το προτιμότερο για να μην χρεωθείτε με πρόσθετες επιβαρύνσεις, είναι να μας επισκεφθείτε στο βιβλιοπωλείο μας (25ης Μαρτίου 93, Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη) για την αλλαγή, προσκομίζοντας και την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε.

Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε με δική σας χρέωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή – εφόσον το επιθυμείτε – θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας ή – εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό – μπορούμε να καταθέσουμε την αξία τους.

Στην περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), υπάρχει νέα χρέωση εξόδων αποστολής 5,00 ευρώ, τα οποία και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η χρέωσή τους γίνεται με την επιλογή “χρέωση παραλήπτη” στην εταιρεία ταχυμεταφορών/courier.

Ειδικά για τις αποστολές προϊόντων στο χώρο σας, αν έχει εγκριθεί επιστροφή χρημάτων, τότε θα πρέπει να αναφέρετε την Τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η επιστροφή. Σε περίπτωση που η τράπεζα δεν είναι μία από τις τέσσερις συστημικές, τότε υπολογίζονται τα τραπεζικά έξοδα κατάθεσης τα οποία ενδεχομένως υπάρχουν. Σημειώνουμε ότι επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό ακόμα και σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει στο κατάστημα. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές από την ιστοσελίδα.

Παρακαλούμε, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά χωρίς πιθανότητα λάθους, στην επιστροφή μαζί με τα προϊόντα (α-β-γ δεν απαιτούνται εφόσον υπάρχει κάρτα αλλαγής) να υπάρχει σημείωμα σε εμφανές σημείο με:

  • το ονοματεπώνυμο στο οποίο εκδόθηκε η απόδειξη
  • τον αριθμό απόδειξης που παραλάβατε
  • τον κωδικό πελάτη που υπάρχει στην απόδειξη
  • την ακριβή περιγραφή των προϊόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε σε αντικατάσταση αυτών που επιστρέφετε ή σημείωμα αν επιθυμείτε να πιστώσουμε τον λογαριασμό σας έως την επόμενη παραγγελία σας ή αν επιθυμείτε επιστροφή της αξίας με τα σχετικά απαραίτητα στοιχεία (Δικαιούχος, Τράπεζα, Αριθμός λογαριασμού, ΙΒΑΝ).
  • αναφορά στην ημερομηνία του παρόντος mail (δηλαδή ότι έχει υπάρξει συνεννόηση μέσω email)

Το σημείωμα αυτό πρέπει να συνοδεύει εμφανώς τα προϊόντα και να μην αποστέλλεται με mail, καθώς έτσι επιταχύνεται η διαδικασία της επιστροφής.

Η διεύθυνση για τις επιστροφές είναι :

MIND THE BOOK
Σαμακοβλής Φ. και ΣΙΑ Ο.Ε.
τηλ. 2310 74709
25ης Μαρτίου 93, Τ.Κ. 56224
Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι συστηματικές αλλαγές και επιστροφές, οι οποίες αποτελούν αδικαιολόγητη και εμφανή κατάχρηση του σχετικού δικαιώματος, συνιστούν βασικό λόγο αδυναμίας εξυπηρέτησης του πελάτη στο μέλλον.

Ελαττωματικά – κακέκτυπα προϊόντα – Λανθασμένη αποστολή

Ελαττωματικά και κακέκτυπα βιβλία / προϊόντα ή αποστολή αποδεδειγμένα λάθους προϊόντων από το Mind The Book, αντικαθίστανται με έξοδα του βιβλιοπωλείου Mind The Book, εφόσον υπάρξει σχετική γνωστοποίηση με ηλεκτρονικό μήνυμα ή άλλο τρόπο επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερωθούμε μέσα σε 20 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.